Logo - Gosurfing Terschelling

Cadeaubon Gosurfing
Terschelling

Weer een verjaardag, weer een fles drank en een reep chocola... Het kan ook anders, geef jouw beste vriend, je vriendin of een van de kids een cadeabon van Gosurfing Terschelling. Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon en ruil hem in tegen een eerste les of bijvoorbeeld surfcoaching!

Cadeaubon

Weer een feestje, weet je niet wat je moet geven? Doe een cadeaubon van Gosurfing Terschelling cadeau! De waarde van de bon bepaal je zelf, geef je een eerste les cadeau of misschien wel een privéles?

Prijzen

Cadeaubon
vanaf € 10,-

Een cadeaubon kan tegen verschillende lessen of producten uit de surfshop worden ingewisseld. Een cadeaubon is maximaal één jaar geldig.

 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling