Logo - Gosurfing Terschelling

Surfen met de hele klas, bedrijf  of vrijgezellenfeest

Surfen is een uitdagende, inspannende maar vooral leuke sport om te beoefenen. Deel deze passie samen met je vrienden, collega’s en familie. Voor groepen hebben wij bij Gosurfing Terschelling speciale arrangementen. Wij geven vaak les aan grote groepen. Bel of mail ons mocht je hier vragen over hebben

Bedrijfsuitje

Een dag vol Sportieve activiteiten en ontspanning op het strand van Terschelling. Is er een betere manier om je team te leren kennen? Teamuitjes, vrijgezellenfeestjes alles is mogelijk. Door onze jarenlange ervaring met grote groepen bieden wij bedrijfsuitjes aan op maat. Naast surflessen bieden wij ook andere strand activiteiten aan zoals:

Suppen
Mega Sup XL
Flatgames

Mail of bel ons voor de mogelijkheden. Wij zijn flexibel en stellen een programma op naar jullie wensen.
activiteit bedrijfsuitje Terschelling
activiteit bedrijfsuitje terschelling

Schoolreisje

Een keer wat anders dan die standaard gymles/ sportdag? Surfen is een sport die aansluit bij de beleving van jonge en oudere kinderen. Daarnaast is het goed voor kinderen om eens in een andere omgeving aan lichaamsbeweging te doen. Verlaat die comfort zone en kom eens surfen met je school bij GoSurfing Terschelling. 

Voor basischolen, middelbare scholen en beroepsopleidingen hebben wij speciale arrangementen. Stuur ons een mail of geef ons een belletje en vraag naar de mogelijkheden en prijzen

bedrijfsuitje Terschelling

Kinderfeestje

Het verjaardagsfeestje van hun leven? Dat kan, Gosurfing heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes. Kinderen houden van uitdagingen en nieuwe dingen uitproberen. Een onvergetelijke dag voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Wij verzorgen kinderfeestjes op maat. Met een leuke verrassing voor de jarige. Er is de keuze uit 3 soorten feestjes:

Surfles feestje
Mega Sup XL feestje
Beachgames feestje

Surfen op Terschelling
 • Een echte aanrader!!
  De vakkundige instructeurs zorgen ervoor dat je al snel een hele leuke tijd op het water hebt.
  De sfeer is top en relax.
  Al om al, super leuk ook een keer te gaan surfen bij Gosurfing Terschelling

  - Nik
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
 • Great surfschool on the fabulous beach of Terschelling. They have all sizes wetsuites and many boards. They are very good with kids, giving clear explanation and instructions and even more important giving the kids confidence, and hands on help in the water to learn how to 'catch the right wave'. Before he signed up we got a good questioning on his possession of swimming diploma's. And the Life guards at the beach also come by on their waterscooter. So great for safety. Our son (9yo) is enjoying it so much it is the highlight of his day. And he can try a more narrow board tomorrow, he told his noob-parents, which is he very excited about!

  - Marielle
   - Google review
 • Fijne surfschool met leuke en ervaren instructeurs. Ondanks dat we al vaker zijn geweest krijgen we steeds weer nieuwe tips. De kinderen zijn vanochtend weer geweest en hebben weer een superleuke ochtend gehad. Echt een aanrader!

  - Audrey
   - Google review
 • Gaaf om mijn kinderen zo met Gosse bezig te zien. Een bevlogen en vrolijke kerel die weet waar die het over heeft. Bedankt Gosse!

  - Wouter
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling