Surf en Yoga

Dat yoga en surfen heel goed samen gaan is al jaren geen geheim meer. Flexibiliteit, balans en fitness zijn de key-woorden. Een sterke geest in een sterk lichaam. We beginnen deze workshop met een bakje koffie/thee bij de plaatselijke strandtent. Na de kennismaking volgt een yoga sessie met yogiez op het prachtige strand van Terschelling. Hierna volgt een verzorgde lunch, even relaxen op het strand om vervolgens de Terschellinger golven te trotseren. Kortom een volledig verzorgde dag vol ontspanning en uitdaging. Wij bieden Surf en yoga dagen aan op aanvraag.

Voor meer informatie bel +31647691917 of mail naar info@gosurfingterschelling.nl

Kinderfeestjes

Het verjaardagsfeestje van hun leven? Dat kan, Kinderen houden van uitdagingen en nieuwe dingen uitproberen. Een onvergetelijke surfles voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Wij verzorgen kinderfeestjes op maat. Met een leuke verrassing voor de jarige.

Voor het boeken van kinderfeestjes neem je contact op met +31647691917 of mail naar Info@GoSurfingTerschelling.nl

Groepsuitjes

Een dag vol activiteiten en ontspanning op het strand van Terschelling. Teamuitjes, vrijgezellenfeestjes alles is mogelijk.

Voor meer informatie bel +31647691917 of mail naar Info@GosurfingTerschelling.nl

Scholen

Een keer wat anders dan die standaard gymles/ sportdag? Surfen is een sport die aansluit bij de beleving van jonge en oudere kinderen. Daarnaast is het goed voor kinderen om eens in een andere omgeving aan lichaamsbeweging te doen. Verlaat die comfort zone en kom eens surfen met je school bij GoSurfing Terschelling.

Voor meer informatie bel  +31647691917 of mail naar Info@GoSurfingTerschelling.nl