Logo - Gosurfing Terschelling

Surfen met
de hele klas!

Surfen is een uitdagende, inspannende maar vooral leuke sport om te beoefenen. Deel deze passie samen met je vrienden, collega’s en familie. Voor groepen hebben wij bij Gosurfing Terschelling speciale arrangementen. Wij geven vaak les aan grote groepen. Bel of mail ons mocht je hier vragen over hebben

Kinderfeestje

Het verjaardagsfeestje van hun leven? Dat kan, Kinderen houden van uitdagingen en nieuwe dingen uitproberen. Een onvergetelijke dag voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Wij verzorgen kinderfeestjes op maat. Met een leuke verrassing voor de jarige.

Surfles feestje
Mega Sup XL feestje
Beachgames feestje
Longboard feestje

Schoolreisje

Een keer wat anders dan die standaard gymles/ sportdag? Surfen is een sport die aansluit bij de beleving van jonge en oudere kinderen. Daarnaast is het goed voor kinderen om eens in een andere omgeving aan lichaamsbeweging te doen. Verlaat die comfort zone en kom eens surfen met je school bij GoSurfing Terschelling.

Bedrijfsuitje

Een dag vol activiteiten en ontspanning op het strand van Terschelling. Teamuitjes, vrijgezellenfeestjes alles is mogelijk. Naast surflessen bieden wij ook andere strand activiteiten aan zoals:

Suppen
Mega Sup XL
Flatgames
 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling