Logo - Gosurfing Terschelling

Wingsurfen op
Terschelling

Wingsurfen is een nieuwe sport, een kruizing tussen windsurfen en kitesurfen. Met Wingsurfen heb je opblaasbare vlieger in je handen, zonder lijnen. Het heeft wel wat weg van windsurfen maar is makkelijker om te leren.

Wingsurflessen

Wil je wingsurfen eens proberen? Wij geven in eerste instantie les op een sup board, door een grote stabiele plank te gebruiken kun je gemakkelijker op- en afstappen. Op deze manier maak je kennis met het wingsurfen.

Heb je al ervaring? Dan hebben we verschillende wingfoilboards van F-one beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Omdat deze sport relatief nieuw is hebben we nog geen vaste lestijden ingepland, lijkt het je leuk om het een keer te proberen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme

Golfsurflessen

Surfers die golf na golf weten te pakken. We zien het steeds meer aan de de Nederlandse kust. Droom jij er zelf van om deze skills ook onder de knie te krijgen?

Lees meer

Suplessen

Suppen oftewel stand up paddle is een toegankelijke, uitdagende en tegelijk makkelijke activiteit om te leren. Staand op een groot surfboard terwijl jij jezelf doormiddel van een peddel over het water beweegt.

Lees meer
 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling