Logo - Gosurfing Terschelling

Terschellinger surf kids

Speciaal voor eilander kinderen!! Woon je op Terschelling en wil je graag wekelijks komen surfen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Join dan ons Terschellinger kids team

Speciaal surf programma

Elk jaar in de periode van Mei t/m Oktober leiden wij nieuw surftalent op. De focus tijdens deze surflessen ligt vooral op het hebben van heel veel plezier en stapgewijs een betere surfer worden.. Daarnaast leren de kinderen omgaan met de zee, het strand, muien en de invloed van wind. 

Surfen bevorderd het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen van de kinderen en dat terwijl ze lekker buiten bezig zijn.

Golfsurflessen

Via de WhatsAppgroep geven we aan wanneer deze lessen plaatsvinden: we kijken per week op welke dag en tijdstip de golven het fijnst en veiligst zijn.
Je mag zelf beslissen wanneer je komt, via de WhatsAppgroep meld je je aan. Je betaalt alleen als je deelneemt.

Tijdens de kidsles beginnen we met een theorie. Je leert van alles over de zee, zoals het ontstaan van golven, de verschillende soorten golven en het leren herkennen en omgaan met stromingen zoals een mui. Op het droge oefenen we hoe je moet opstaan en bespreken we de veiligheid.

Dan is het tijd om lekker in het water te oefenen. De instructeurs gaan mee het water in, duwen je de juiste golven in en geven gedurende de les veel tips.

Lestijden

Je komt in een whatsapp groep. Wekelijks bieden wij 2 mogelijkheden om te komen surfen. We kiezen natuurlijk de beste condities uit.Locatie

De surflessen worden gegeven op het strand bij Formerum. Wanneer je over de strandovergang loopt vind je ons aan de linkerkant, naast strandpaviljoen
"de ZandZeeBar"

De smaak te pakken?

Hoogstwaarschijnlijk heb jij na je eerste surfles de smaak aardig te pakken! Dan hebben wij bij Gosurfing Terschelling speciale 5 en 10 rittenkaarten met leuke kortingen. Uiteraard verrekenen wij de prijs van de eerste introductieles bij aanschaf van een rittenkaart.

Prijzen zijn per persoon, inclusief de huur van een wetsuit en een surfboard. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Boek een surfles

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme

Mega Sup XL

Wij hebben hem, de Super sup XL. De activiteit van deze zomer. Samen met je vrienden, familie, collega’s of team op één stand up paddle board.

Lees meer

Sunset Sup Tour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je langs één van, zo niet het mooiste eiland van de wereld peddelt.

Lees meer
Activiteit surfen
mega sup xl surfschool terschelling
Surfschool Terschelling
 • Een echte aanrader!!
  De vakkundige instructeurs zorgen ervoor dat je al snel een hele leuke tijd op het water hebt.
  De sfeer is top en relax.
  Al om al, super leuk ook een keer te gaan surfen bij Gosurfing Terschelling

  - Nik
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
 • Great surfschool on the fabulous beach of Terschelling. They have all sizes wetsuites and many boards. They are very good with kids, giving clear explanation and instructions and even more important giving the kids confidence, and hands on help in the water to learn how to 'catch the right wave'. Before he signed up we got a good questioning on his possession of swimming diploma's. And the Life guards at the beach also come by on their waterscooter. So great for safety. Our son (9yo) is enjoying it so much it is the highlight of his day. And he can try a more narrow board tomorrow, he told his noob-parents, which is he very excited about!

  - Marielle
   - Google review
 • Fijne surfschool met leuke en ervaren instructeurs. Ondanks dat we al vaker zijn geweest krijgen we steeds weer nieuwe tips. De kinderen zijn vanochtend weer geweest en hebben weer een superleuke ochtend gehad. Echt een aanrader!

  - Audrey
   - Google review
 • Gaaf om mijn kinderen zo met Gosse bezig te zien. Een bevlogen en vrolijke kerel die weet waar die het over heeft. Bedankt Gosse!

  - Wouter
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling