Logo - Gosurfing Terschelling

Surfen voor
eilanders

Woon je op Terschelling en wil je graag wekelijks komen surfen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Join dan ons Terschellinger kids team

Woon je op Terschelling en wil
je graag een keer surfen?

Woon jij op Terschelling en wil je graag wekelijks komen surfen? Join dan ons Terschellinger kids team. Elke week 2 momenten om te komen surfen in de periode van mei tot oktober. Lekker buiten bezig en tegelijkertijd je surfskills verbeteren. 

Golfsurflessen

Een actieve en uitdagende surfles vol plezier voor de terschellinger surfkids. Voordat we het water ingaan trekken we een wetsuit aan. Het wetsuit zorgt ervoor dat we het niet koud krijgen tijdens de surfles. Daarna volgt een stukje theorie over veiligheid, het surfboard en de zee. Vervolgens oefenen we het pedellen en opstaan op het strand om daarna zo snel mogelijk de Terschellinger golven te trotseren. Wekelijks kijken we naar verbeter punten en houden we je progress bij. 

Lestijden

Je komt in een whatsapp groep. Wekelijks bieden wij 2 mogelijkheden om te komen surfen. We kiezen natuurlijk de beste condities uit.Locatie

De surflessen worden gegeven op het strand bij Formerum. Wanneer je over de strandovergang loopt vind je ons aan de linkerkant, naast strandpaviljoen
"de ZandZeeBar"

De smaak te pakken?

Hoogstwaarschijnlijk heb jij na je eerste surfles de smaak aardig te pakken! Dan hebben wij bij Gosurfing Terschelling speciale 3,5 en 10 rittenkaarten met leuke kortingen. Uiteraard verrekenen wij de prijs van de eerste introductieles bij aanschaf van een rittenkaart.

Prijzen zijn per persoon, inclusief de huur van een wetsuit en een surfboard. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Boek een surfles

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme

Mega Sup XL

Wij hebben hem, de Super sup XL. De activiteit van deze zomer. Samen met je vrienden, familie, collega’s of team op één stand up paddle board.

Lees meer

Sunset Sup Tour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je langs één van, zo niet het mooiste eiland van de wereld peddelt.

Lees meer
 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling