Logo - Gosurfing Terschelling

Surfen op Terschelling

Surfers die golf na golf weten te pakken. We zien het steeds meer aan de de Nederlandse kust. Droom jij er zelf van om deze skills ook onder de knie te krijgen? Boek dan vandaag nog je surfles bij Gosurfing Terschelling. Jouw surfavontuur begint hier! Dankzij onze unieke lesmethode is succes gegarandeerd

Waarom surfen bij Gosurfing Terschelling

De Noordzee is bij uitstek de beste plek om deze geweldige sport onder de knie te krijgen. Kleine krachtige golven die constant breken en het mogelijk maken om golf naar golf te pakken. Kortom een surf walhalla. Daarnaast werken wij alleen met gecertificeerde instructeurs. Surflessen bij Gosurfing Terschelling zijn daarom niet alleen uitdagend en leuk maar ook nog eens super veilig. Dankzij onze unieke lesmethode kunnen wij (bijna) garanderen dat je in je eerste les staat

Golfsurflessen

Een actieve en uitdagende surfles vol plezier voor kinderen en volwassenen. Voordat we het water ingaan trekken we een wetsuit aan. Het wetsuit zorgt ervoor dat we het niet koud krijgen tijdens de surfles. Daarna volgt een stukje theorie over veiligheid, het surfboard en de zee. Vervolgens oefenen we het pedellen en opstaan op het strand om daarna zo snel mogelijk de Terschellinger golven te trotseren. In ongeveer 1,5 uur tijd leer jij de basis van het golfsurfen en surf jij je eerste golf. Een onvergetelijke ervaring, let’s GoSurfing.

Lestijden

10:00 tot 11:30
12:00 tot 13:30
14:00 tot 15:30

In de zomer, van 1 mei tot 31 oktober, geven we iedere dag les. Ben je in het voor- of najaar op het eiland, neem even contact met ons op voor de lestijden en de mogelijkheden.

Locatie

De surflessen worden gegeven op het strand bij Formerum. Wanneer je over de strandovergang loopt vind je ons aan de linkerkant, naast strandpaviljoen
"de ZandZeeBar"

Prijzen

Volwassenen

Losse les
3-rittenkaart
5-rittenkaart
Privéles
€ 35,-
€ 95,-
€ 150,-
€ 70,-

Kinderen

Losse les
3-rittenkaart
5-rittenkaart
10-rittenkaart
€ 27,50,-
€ 70,-
€ 115,-
€ 210,-

De smaak te pakken?

Hoogstwaarschijnlijk heb jij na je eerste surfles de smaak aardig te pakken! Dan hebben wij bij Gosurfing Terschelling speciale 3,5 en 10 rittenkaarten met leuke kortingen. Uiteraard verrekenen wij de prijs van de eerste introductieles bij aanschaf van een rittenkaart.

Prijzen zijn per persoon, inclusief de huur van een wetsuit en een surfboard. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Boek een surfles

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme

Mega Sup XL

Wij hebben hem, de Super sup XL. De activiteit van deze zomer. Samen met je vrienden, familie, collega’s of team op één stand up paddle board.

Lees meer

Sunset Sup Tour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je langs één van, zo niet het mooiste eiland van de wereld peddelt.

Lees meer
activiteit surfen terschelling
surfschool terschelling
surflessen Gosurfing Terschelling
 • Een echte aanrader!!
  De vakkundige instructeurs zorgen ervoor dat je al snel een hele leuke tijd op het water hebt.
  De sfeer is top en relax.
  Al om al, super leuk ook een keer te gaan surfen bij Gosurfing Terschelling

  - Nik
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
 • Great surfschool on the fabulous beach of Terschelling. They have all sizes wetsuites and many boards. They are very good with kids, giving clear explanation and instructions and even more important giving the kids confidence, and hands on help in the water to learn how to 'catch the right wave'. Before he signed up we got a good questioning on his possession of swimming diploma's. And the Life guards at the beach also come by on their waterscooter. So great for safety. Our son (9yo) is enjoying it so much it is the highlight of his day. And he can try a more narrow board tomorrow, he told his noob-parents, which is he very excited about!

  - Marielle
   - Google review
 • Fijne surfschool met leuke en ervaren instructeurs. Ondanks dat we al vaker zijn geweest krijgen we steeds weer nieuwe tips. De kinderen zijn vanochtend weer geweest en hebben weer een superleuke ochtend gehad. Echt een aanrader!

  - Audrey
   - Google review
 • Gaaf om mijn kinderen zo met Gosse bezig te zien. Een bevlogen en vrolijke kerel die weet waar die het over heeft. Bedankt Gosse!

  - Wouter
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling