Logo - Gosurfing Terschelling

Verhuur van
surfplanken

Vind je het leuk om te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Of gewoon je skills verbeteren na een surfles? Bij Gosurfing Terschelling kan je een surfboard (softboard), wetsuit, stand up paddle board (sup) en andere surf benodigdheden huren zoals skimboards en bodyboards. Geef ons een belletje of kom gezellig langs bij onze surfschool aan het strand van Formerum aan zee. Je hoeft surf materiaal niet vooraf te reserveren.

Surfboards

Wij verhuren softboards van Quicksilver en Osprey. Deze softboards zijn te huren in verschillende maten en kleuren. Weet je niet precies welk board bij de surfcondities of jou niveau past? Vraag onze gecertificeerde instructeurs voor advies.

Prijzen

Softboards
Wetsuits
€ 10,- per uur
€ 5,- per uur

We hebben  verschillende  maten softboards en wetsuits, voor ieder wat wils.

Sup boards

Wij verhuren "Lokahi" stand up paddle boards. Speciaal voor de flat days, zowel in de maat 10.4' en 12.6'.

Prijzen

€ 17,50,- inclusief wetsuit

Bodyboards/ Skimboards

Nog niet klaar om te gaan staan op een surfboard? Of op een dunne houten plank over het water glijden? Huur eens een bodyboard of skimboard.

Prijzen

Bodyboard
Skimboard
€ 5,- per uur
€ 5,- per uur
 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling