Logo - Gosurfing Terschelling

Suppen op
Terschelling

Suppen oftewel stand up paddle is een toegankelijke, uitdagende en tegelijk makkelijke activiteit om te leren. Staand op een groot surfboard terwijl jij jezelf doormiddel van een peddel over het water beweegt. Leuke bijkomstigheid: Suppen is één van de beste workouts die er is. Wij bieden sup lessen, suptours en sup verhuur aan.

Suplessen 

Deze lessen zijn er zowel voor kinderen als volwassenen. De Sup les zal bestaan uit een korte uitleg en een stukje droog training op het strand, zodat je een beetje weet wat je te wachten staat. Eenmaal op de plank op het water, zullen we aandacht besteden aan stabiliteit, de techniek van het peddelen, sturen en de behendigheid op de plank. Zo raak je vertrouwen met de sup en kan je lekker genieten

Zelfstandig Suppen

Ga jij liever alleen het water op? Huur bij ons een stand up paddle board en een wetsuit en ondek zelf de wadkant van het eiland.

Duur

1 uur

Lijkt het je leuk om een keer te gaan suppen onder begeleiding van één van onze instructeurs? Of ga je liever alleen het water op? Neem dan contact met ons op voor de tijden (Ivm met hoog en laag water).

Locatie

De suplessen en het zelfstandig suppen doen wij  aan de wadkant van het eiland, net over de dijk bij Kinnum. We verzamelen ons bij appartementenboerderij "De Waddenparel".

Prijzen

Losse les
Zelfstandig suppen
€ 27,50,-
€ 17,50,-

Prijzen zijn per persoon, inclusief de huur van een wetsuit en een supboard. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Boek een suples

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme
Super Sup XL

Mega Sup XL

Wij hebben hem, de Super sup XL. De activiteit van deze zomer. Samen met je vrienden, familie, collega’s of team op één stand up paddle board.

Lees meer

Sunset Sup Tour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je langs één van, zo niet het mooiste eiland van de wereld peddelt.

Lees meer
 • Een echte aanrader!!
  De vakkundige instructeurs zorgen ervoor dat je al snel een hele leuke tijd op het water hebt.
  De sfeer is top en relax.
  Al om al, super leuk ook een keer te gaan surfen bij Gosurfing Terschelling

  - Nik
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
 • Great surfschool on the fabulous beach of Terschelling. They have all sizes wetsuites and many boards. They are very good with kids, giving clear explanation and instructions and even more important giving the kids confidence, and hands on help in the water to learn how to 'catch the right wave'. Before he signed up we got a good questioning on his possession of swimming diploma's. And the Life guards at the beach also come by on their waterscooter. So great for safety. Our son (9yo) is enjoying it so much it is the highlight of his day. And he can try a more narrow board tomorrow, he told his noob-parents, which is he very excited about!

  - Marielle
   - Google review
 • Fijne surfschool met leuke en ervaren instructeurs. Ondanks dat we al vaker zijn geweest krijgen we steeds weer nieuwe tips. De kinderen zijn vanochtend weer geweest en hebben weer een superleuke ochtend gehad. Echt een aanrader!

  - Audrey
   - Google review
 • Gaaf om mijn kinderen zo met Gosse bezig te zien. Een bevlogen en vrolijke kerel die weet waar die het over heeft. Bedankt Gosse!

  - Wouter
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling