Logo - Gosurfing Terschelling

Surfcoaching op
Terschelling

Surfers die golf na golf weten te pakken. We zien het steeds meer aan de de Nederlandse kust. Droom jij er zelf van om deze skills ook onder de knie te krijgen? Boek dan vandaag nog je surfles bij Gosurfing Terschelling. Jouw surfavontuur begint hier!

Surfcoaching

Surf je al wat langer maar voelt het alsof je vastzit? Je wilt wel verder maar je weet niet zo goed hoe je de "bottom turn" inzet? Bij ons kun je ook terecht voor surfcoaching, één op één met een van onze ervaren instructeurs.

Voor de surfcoaching hebben we geen vaste tijden, we gaan aan de slag wanneer jou dat uitkomt, neem even contact met ons op of loop even langs de surfshop in Formerum.

Locatie

De surflessen worden gegeven op het strand bij Formerum. Wanneer je over de strandovergang loopt vind je ons aan de linkerkant, naast strandpaviljoen
"de ZandZeeBar"

Prijzen

Volwassenen

Privéles
€ 70,-

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Boek een coachingles

Niet vergeten

- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Enthousiasme

Surflessen

Surfers die golf na golf weten te pakken. We zien het steeds meer aan de de Nederlandse kust. Droom jij er zelf van om deze skills ook onder de knie te krijgen? Boek dan vandaag nog je surfles bij Gosurfing Terschelling.

Lees meer

Sunset Sup Tour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je langs één van, zo niet het mooiste eiland van de wereld peddelt.

Lees meer
 • Ik ben afgelopen 2 weken op Terschelling geweest en ben 4x wezen surfen bij de surfschool. Ik heb het niet helemaal onder de knie gekregen maar door de leuke instructeurs heb ik wel een goeie tijd gehad. Vooral Jorq en Rick deden het heel leuk met mijn kleine broertje. Ik hoop dat ik volgend jaar weer gezellig terug kan komen en dat het dan wel lukt

  - Sanne
   - Google review
 • Als je zin hebt in een goede dag vermaak en je kan niet surfen, dan is dit de plek om het te leren!! De begeleiders zijn aardig en behulpzaam en altijd enthousiast als je ook maar 2 seconden blijft staan op je surfboard!

  - Melissa
   - Google review
 • Super leuke en leerzame surfles gehad. Gossen wist de theorie kort maar duidelijk uit te leggen waardoor we snel in het water lagen. Ook tijdens het surfen kregen we goede tips zodat het direct beter ging. Helemaal top!

  - Floortje
   - Google review
Boeken

Boeken

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem contact met ons op en boek jouw surfles.

Contact

Tel.
E-mail
+31 6 4769 1917
info@gosurfingterschelling.nl
Bezoekadres

Badweg 10
8894KW Formerum
Copyright © 2018 - 2022 Gosurfing Terschelling